Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Rastavne sklopke i preklopke serije GL za struje do 630A


ArhivaArhiva
Stranica 10 od 45     

Rastavne sklopke i preklopke serije GL za struje do 630AOvi novi proizvodi pokrivaju područje primjene od 160A do 630A, mogu se koristiti s izravnim upravljanjem ili putem ručice za vrata s mogućnošću zaključavanja. Imaju velik broj prigradnji koje udovoljavaju svim potrebama instalacije.

Tehnologija sklapanja, konstruirana za vrlo brzo djelovanje, omogućuje upotrebu ovih uređaja pri sklapanju u kategoriji AC23A struja do 630A pri 400V ili 500A za više napone.

Rastavne sklopke serije GL imaju kompaktno kućište. Četveropolnu izvedbu kupac može sam načiniti zahvaljujući dodatnom četvrtom polu koji se može kupiti zasebno, a koji se, poput N pola i PE stezaljke, može ugraditi s obje strane rastavne sklopke pomoću dva vijka uključena u komplet. Rastavne sklopke se mogu pričvrstiti na montažnu ploču pomoću 4 vijka, bez ikakvih ograničenja s obzirom na položaj montaže.Preklopke serije GLC isporučuju se unaprijed sastavljene u tropolnoj ili četveropolnoj izvedbi, a njihove električne karakteristike čine ih kompatibilnim za bilo koju primjenu unatoč malim dimenzijama. Mogu se montirati na montažnu ploču pomoću 4 vijka bez ikakvih ograničenja s obzirom na položaj montaže.

Kod obje vrste uređaja, položaj glavnih kontakta (otvoren / zatvoren) može se vidjeti kroz prozirni prozor na prednjoj strani samog uređaja.

Ručice, koje se prodaju zasebno, omogućuju Vam izradu verzije s izravnim upravljanjem ili s ručicom za vrata s mogućnošću zaključavanja i produženom osovinom. Sve verzije opremljene su integriranim mehanizmom za zaključavanje i sve su dostupne s najvišim stupnjem mehaničke zaštite na tržištu (IP66, IP69K i NEMA 4X)..

Ručice za vrata s mogućnošću zaključavanja dostupne su s osovinama različitih duljina, a kako bi se spriječilo da progib vrlo dugih osovina stvara smetnje na vratima, dostupan je dodatak koji podržava i savršeno usmjerava osovinu do ručke prilikom zatvaranja vrata.
Sve ručke za vrata s mogućnošću zaključavanja su u skladu s UL508A, što zahtijeva da samo obučeno osoblje može pregledati razvodnu ploču i kad je pod naponom. Da bi se to omogućilo, opremljene su mehanizmom za inhibiciju mehaničke blokade, što omogućava otvaranje vrata čak i kad je rastavna sklopka / preklopka uključena. Ovaj mehanizam nije moguće aktivirati bez posebnog alata, onemogućavajući nehotično otvaranje.

Kako bi se zadovoljili svi zahtjevi za ugradnju, uz gore navedenu dodatnu opremu, na raspolaganju je i mnoštvo priključnica, pomoćnih kontakata, poklopca priključnica i međupolnih pregrada. Stezaljke su s vijcima, dok za montažu ostalog pribora nije potreban alat jer se on prigrađuje pomoću uskočnika tako da je montaža brza i jednostavna, a pristup razvodnoj ploči za potrebe održavanja je zagarantiran..

Saznajte više

Stranica 10 od 45     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi