Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Nova serija kompaktnih sklopnika za nazivne struje motora od 95 do 150A


ArhivaArhiva
Stranica 19 od 45     

Nova serija kompaktnih sklopnika za nazivne struje motora od 95 do 150ADijapazon sklopnika tvrtke LOVATO Electric nadopunjen je uvođenjem nove gabaritne veličine koja pokriva struje motora od 95A do 150A pri 400V i širini od samo 75 mm.

Novi sklopnici dostupni su u tropolnoj i četveropolnoj izvedbi. Potonji su dostupni ili unaprijed sastavljeni ili za sastavljanje od strane kupaca dodavanjem četvrtog pola na tropolnu izvedbu. Na taj način se znatno pojednostavljuje upravljanje zalihama skladišta.

Četvepolne izvedbe, za nazivne termičke struje Ith 140, 160 i 165A / kategorija upotrebe AC-1, često se koriste za prebacivanje mreža / agregat.


Nova gabaritna veličina konsolidira i proširuje glavne prednosti Orange serije sklopnika, već dostupnih za struje od 9 do 94A. Ožičavanje je olakšano zbog dvostrukih steznih okvira i svitka s 4 priključnice što olakšava ožičenje s gornje i donje strane samog sklopnika. Svitak je dostupna i u elektroničkoj izvedbi kada se napajanje može vršiti izmjeničnim ili istosmjernim naponom.

Ovo rješenje je posebno korisno jer povećava radno područje uređaja: samo su 3 vrste svitaka dovoljne za pokrivanje vrijednosti od 20 do 250V (20 ... 48V, 60 ... 110V, 100 ... 250V), a potrošnja se smanjuje na svega nekoliko vata. Asortiman također uključuje posebne sklopnike za sklapanje kondenzatora te za korekciju faktora snage za nazive snage do 100kVar pri 400V.

Jedna od važnih karakteristika novih BF95… 150 sklopnika je ta što se zahvaljujući vrlo robusnoj konstrukciji mogu na podlogu učvrstiti pomoću vijaka ili montirati na 35 mm DIN šinu, što kod sklopnika ove veličine čest slučaj.

Visokokvalitetna plastika korištena je za osiguranje sukladnosti s EN60335 (Sigurnost kućanskih i sličnih električnih uređaja. Zahtjevne za industrijske kuhinje) i EN45545 (Protupožarna zaštita željezničkih vozila).

Za ove sklopnika izdano je odobrenje od strane cULus.

.

Saznaj više

Stranica 19 od 45     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi