Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram
Croatia |  
      Napredno pretraživanje
Facebook Twitter Youtube Linkedin Instagram

Gateway EXC GLA01 s memorijskom funkcijom za sigurnu internetsku komunikaciju


ArhivaArhiva
Stranica 23 od 45     

Gateway EXC GLA01 s memorijskom funkcijom za sigurnu internetsku komunikacijuLOVATO Electric predstavlja vlastito rješenje za siguran prijenos podataka za sustave upravljanja energijom u oblaku.
Fokus je prvo na vlastiti program SYNERGY za upravljanje energijom.

Ovaj novi proizvod je EXC GL A01 i uključuje funkcije kao što su: podatkovno sučelje, mrežni spregač, pohrana podataka, web poslužitelj i šifrirani prijenos podataka. Uređaj je razvio i proizveo Lovato Electric u Bergamu.

EXC GL A01 nudi "plug and play" rješenje. Odmah prepoznaje koji su uređaji LOVATO Electric instalirani, prikuplja i sprema mjerne podatke, kodira ih i šalje u sustav nadzora i upravljanja energijom u redovitim intervalima.
To omogućuje analizu performansi sustava na jasan, kontinuiran način, olakšavajući tako napore za povećanje učinkovitosti i optimizaciju upotrebe energije, kao i pružanje informacija za preventivno održavanje.

Podaci o energiji bilježe se mjernim uređajima na licu mjesta tijekom rada, npr. s LOVATO Electric DME brojilima i DMG multimetrima.
Rezultati se šalju EXC GL A01 putem sučelja Modbus RTU-a i RS485 ili Ethernet 10 / 100Mbps.

Gateway se može vrlo brzo i lako uključiti u rad. Parametri su već unaprijed zadani. Čim se uređaj instalira, svi podaci povezanih uređaja Lovato Electric, kao i vrijednosti senzora s fizičkim varijablama, automatski se prepoznaju i spremaju za svaki oblik energije, kao što su struja, voda, plin, para, temperatura, vibracije, vlaga itd.

Podaci se zato pohranjuju u loger podataka i prenose putem podatkovnog sučelja preko Etherneta (LAN) ili putem 3G daljinskog prijenosa putem dodatnog Modum EXC GL AX1 s M2M SIM karticom.

Novi gateway EXC GL A01 izrađuje sigurnosne kopije podataka o mjerenjima. Čak i uz nestabilne internetske veze, izmjerene vrijednosti se zadržavaju i prenose čim se ponovo uspostavi veza.
Sigurnost podataka zajamčena je https protokolom, koji se zatim šifrira. Uz to su podaci izravno dostupni zahvaljujući dodatnom integriranom web poslužitelju. Podaci se mogu prikazati i izvoziti izravno u CSV formatu!

Korisnik putem ovog web poslužitelja ima pristup spremljenim datotekama grafičkog izvještaja
(Histogram ili linijski dijagram) bez posebnog softvera za upravljanje energijom!

Funkcija automatskog izvoza šalje podatke na vanjski poslužitelj putem ftp-a ili u oblak LOVATO Electric SYNERGY Cloud.

Softver SYNERGY je sustav upravljanja energijom s iskustvom LOVATO Electric u 4 područja: proizvodi, promatrački softver, tehnička služba i obuka.

Sustav LOVATO Electric SYNERGY uzima prikupljene i pohranjene podatke iz EXC GL A01 u vizualnim prikazima, generirajući alarmne poruke i generirajući dijagrame u skladu s potrebama kupca.
To korisniku daje potpuni pregled stanja, vrijednosti i potrošnje energije u njegovom sustavu s dodatnim porukama alarma i funkcijama neispravnosti. Ova transparentnost daje osnovu za optimizacije i uštede.

Gateway EXC GL A01 izuzetno je kompaktne izvedbe.
Uređaj je razvijen za upotrebu u industrijskom okruženju s temperaturnim rasponom od -20 - + 60°C, a odgovara IEC61000-2 i IEC61000-4.

Pomoću dodatnog modula EXC GLA X1 daljinski prijenos se može stvoriti pomoću 3G. Modul je priključen u EXC GLA01 i zahtijeva M2M SIM karticu. Podaci mjerenja šalju se izravno na IP adresu s računala.

Saznaj više

Stranica 23 od 45     
ArhivaArhiva

Novi proizvodi